Відкриття спортивного майданчику

Спортивне свято відкриття спортивного майданчику у СЗОШ № 8 м. Хмельницького діти та дорослі очікували з нетерпінням і прийшли з відчуттям радості та гордості на свято.

20.09.2018 р. до школи завітали: мер міста Хмельницького Симчишин Олександр, працівники департаменту освіти та науки хмельницької міської ради, преса, батьки, педагоги та учні школи.
Школа в очікування свята, вишикувалась на побудованому спортивному майданчику, прикрашеному по святковому.

Неодноразово гімн нашої неньки України лунав у різних куточках земної кулі….. і не просто так, а від величезної гордості за перемогу наших співвітчизників, що змогли досягнути вершин у великому спорті. Ми всі їх знаємо – це й Віталій та Володимир Кличко, Яна Клочкова, Лілія Підкопаєва, Андрій Шевченко, Василь Вірастюк,  Ольга Харлан, Наталія Доборинська, наша хмельничанка Ірина Мерлені та багато-багато інших.

Із гордістю скажемо, що в нашій школі створили власний міні-список  спортсменів-перлинок, якими ми також пишаємося. Вони найкращі спортсмени школи, які є призерами та переможцями міських, обласних та Всеукраїнських рівнів, а у подальшому, можливо, й майбутні олімпійці…

Парадом пройшли спортсмени школи:

І.   Переможці міських рівнів: Ревега Катерина, Мазур Ілля, Когут Каріна, Кушнір Мар’ян, Романюк Максим, Горобняк Богдан, Саприкін Іван, Марчук Артем

ІІ. Переможці обласних рівнів: Курний Назар, Мельник Назар, Галамай Ольга, Пшеничко Анна, Поліщук Валерій, Кушнір Мар’ян, Паньков Влад, Грищук Іван, Махлай Ілля, Сторожук Мілана

ІІІ. Переможці Всеукраїнських рівнів: Андрійчук Роман, Михайлова Олександра, Дячок Євген, Скоробагатий Роман, Чорногод Ілля, Маланчій Тетяна, Дячок Софія, Качур Дмитро, Стецюк Вадим,  Лунін Максим, Гальміз Ольга, Войтов Вадим, Сторожук Кіріл, Чудо Роман, Бітнер Антон, Фурман Софія,  Нікітин Денис, Юрчук Віталій, Фурман Марія, Шулик Владислав, Волкова Катерина, Тарахкало Артур, Вуйлов Влад

На спортивний майданчик запросили шкільну футбольну команду, тренер Терлецький Даніїл Олександрович.

Члени 2-х футбольних команд школи йдуть парадом на своє свято – відкриття футбольного майданчику

Природа створила все, щоб людина була щасливою…… яскраве сонце, чисту воду, чарівні весняні квіти, хвилі достиглого жита, тьохкання соловейка у лузі… і нас людей – сильних, розумних, сміливих, здорових. І в цьому бутті кожній людині доводиться вибирати…..

Відкриття нашого спортивного майданчика ми присвячуємо активному способу життя та  присвячуємо цей день  руховій активності.

Право відкрити спортивний футбольний майданчик надано міському голові Олександру Симчишину, директору школи Сергію Коріньовському та учню 11-го класу Баб’яку  Владиславу.

А далі школярі запросили зробити перший символічний удар по воротах Олександра Симчишина, воротар – Кушнір Мар’ян. Мер міста подарував юним футболістам футбольний м’яч.

Далі директор школи оголосив про закриття свята  з нагоди відкриття спортивного майданчика. І знову школа свіває Гімн України.

Солісти школи Анна Бондар та Софія Вакуленок виконали пісню «Сонце нам сяє», та група учнів виконали флешмоб «Спорт – це Україна»

І на завершення юні футболісти провели невелику гру на своєму новому полі.