Свято-звіт у школі

Свято-звіт у школі

8 грудня у школу завітали представники міської влади, міського управління освіти, батьківської громади школи. На зустріч вийшли представники учительського та учнівського колективів. Цей день  для школи став підсумком у реалізації проекту “Відродження школи – школи надії”. Так, завершили будівництво вхідного блоку з пандусом і директор школи запропонував гостям розрізати символічну стрічку. 

Після цього гостей запросили у кімнату відпочинку для дітей з особливими освітніми потребами та кімнату гігієни, побудовану саме для таких дітей.

Відмінниця школи, учениця 8-В класу Коваленко Євгенія подякувала за створені комфортні умови для їх навчання та відпочинку. Пізніше у Євгенії ще і брали інтерв’ю. 


Учасники свята пройшли на 2-й поверх школи, де було презентовано комп’ютерний клас (кабінет № 9), там  мати учня 6-В класу Дрищука Владислава розповіла про те, що кошти на комп’ютери та меблі надала громадська організація  “Агапе”, а учні подякували за створені прекрасні умови для навчання. В цьому кабінеті проводяться уроки інформатики для учнів 5-11 класів та заняття з вивчення ІТ-технологій вчителем Мотревич Л.В.


А далі учні 6-7 класів зустрічали гостей у кабінеті № 10. У цьому кабінеті за кошти місцевого бюджету було проведено капітальний ремонт, а за кошти, отримані по Гранту від компанії Bentley, виготовлено нові меблі, замінено двері та придбано 12 нових комп’ютерів.

Учні для гостей декламували вірші, читали гуморески, грали виставу учні у ролі пристроїв комп’ютера. Учень Мельник Богдан, як справжній робот, запросив усіх школяриків у комп’ютерний світ, щоб стати розумними роботами та комп’ютерними геніями.

Завітали також і у навчальну кімнату інклюзивного 5-В класу (каб. № 24, класний керівник Цепко О.О.), у якій батьки із спонсорами провели повну реставрацію стін, стелі, підлоги, замінили меблі, а тепер планують зібрати кошти на новий комп’ютер. 

Учениця 7-Б класу Марчук Влада звернулася до гостей та спонсорів зі словами подяки: “Шановні дорослі, як добре, що ви нас зрозуміли і підтримали. Дякуємо за нові та прекрасні  комп’ютерні класи. У них нам буде добре навчатися. Ви нам відкрили дорогу не тільки в світ інформатики, Ви відкрили нам дорогу у сучасний світ”. 

Директор школи Коріньовський С.П. розповів гостям про результи роботи педагогічного колективу за останні 4 місяці, розповів і про перемоги наших учнів на міських олімпіадах і конкурсах та участь педагогів на різних фестивалях та конкурсах. 


Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *