Громадська презентація проекту “Інтерактивні казка”

Громадська презентація проекту “Інтерактивні казка”

Заступник директора з навчально-виховної роботи Маланчій В.О. організувала для учнів 4-В класу екскурсію у школу ІІ-ІІІ ступенів. Спочатку гардероб, коридори школи та окремі навчальні кабінети. А потім малюки із вчителем Бігус Л.А. завітали у мультимедійний кабінет на урок інформатики до учнів 11-А класу.
1 березня учні 11-А класу звітували про виконання чергового проекту. На цей раз це було представлення інтерактивних книг “Сучасна українська казка”.
У програмі AXMA Story Maker юнаки та дівчата спробували описати сюжети сучасних українських казок: “Хитрий їжак” (проект Кучерука Костянтина), “Пан Коцький” (проект Лемешева Юрія), “Лелека та чорна Хмара” (проект Віннічук Дарії), казки про машинки: “Казка про червону машинку” (проект Лемешева Олександра), “Казка про гонщика-хвалька” (проект Пелюха Вадима), “Казка про трактор” (проект Василишина Миколи) і казки від Галини Тимофіївни: “Історія однієї монетки”, “Як оманлива зовнішність” та “Казка про машинки, які помінялися місцями”.
Учні 4 класу залюбки слухали розповіді старшокласників та повторяли мораль кожної казки і щиро дякували старшокласникам за цікавий урок і казки.

Кучерук Костянтин пояснив малечі, що таке інтерактивна книга і на власному проекті продемонстрував, як пишуться і читаються такі книжки. Костя придумав альтернативні сюжети і за вибором того чи іншого переходу описував сюжет казки по різному.

Роботи учнів прості, та й виконувалися вони протягом кількох уроків, одночасно вівся запис відео з екрана монітора і озвучення казки всіма учнями у класі, тому якість відео не досконала, проте така робота додала ще ряд навичок з ІКТ.

А малюкам сподобалися почуті історії.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *