Спеціалізований транспорт для дітей з особливими потребами СЗОШ №8

Спеціалізований транспорт для дітей з особливими потребами СЗОШ №8

16 січня 2020 року в спеціалізованій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 8 було справжнє свято: заклад освіти отримав мікроавтобус, обладнаний для перевезення дітей з особливими потребами. До цього часу дітей підвозили іншим транспортом. Отримати такий чудовий подарунок навчальному закладу вдалося завдяки мамі одного із учнів школи – вчительці початкових класів Хмельницького навчально-виховного комплексу №31 Лесі Шевчук.

Пані Леся взяла участь у конкурсі Global Teacher Prize Ukraine та потрапила до ТОП-50 фіналістів. Вона мріяла про спеціальний транспорт для перевезення дітей з особливими потребами і перемогла у номінації «Реалізація мрії». Сьогодні директор Департаменту управління та комунікації агрохолдінгу МХП Ксенія Прожогіна передала ключі від нового мікроавтобуса Лесі Шевчук.

Учні СЗОШ №8 одразу ж випробували новий транспортний засіб. Від сьогодні особливі діти будуть із комфортом доїжджати до свого закладу освіти.

Вітаючи присутніх із такою приємною подією, куратор освітньої галузі та заступник міського голови Галина Мельник зазначила, що завжди потрібно вірити у свою мрію, і вона обов’язково втілиться в життя. Реальний приклад цього ми бачимо сьогодні.

Переглянути телепередачі про свято у школі

33 канал, Хмельницький

Здійснення благородної вчительської мрії: школярі з особливими потребами отримали спецтранспорт

Перший Подільський
Омріяне авто для особливих дітей

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *