Для батьків. Загальна інформація

  • Ліцей № 8 є комунальним навчальним закладом, що діє на підставі статуту та ліцензій на провадження освітньої діяльності
  • Навчання відбувається згідно з Державним стандартом початкової загальної освіти та Державним стандартом базової і повної загальної середньої освіти з використанням сучасних освітніх методів, форм та технологій.
  • Мова навчання — українська.
  • Кадрові вимоги щодо забезпечення провадження освітньої діяльності у сфері загальної середньої освіти виконуються.
  • Досягнення учнів школи в олімпіадах, конкурсах, фестивалях, змаганнях, чемпіонатах.

Зворотний зв’язок

Ми готові до співпраці та заохочуємо участь батьків у шкільному житті дитини, а ваша думка завжди важлива для нас. 

Якщо у вас є питання до адміністрації школи, ви можете писати на робочу електронну скриньку szsh_8@ukr.net. Якщо у вас є потреба зустрітися з класним керівником чи учителем, ви можете погодити зручний зустрічі з ними.

Зверніть, будь ласка, увагу на те, що для забезпечення ефективності навчального процесу учитель має перебувати з дітьми протягом навчального дня. Зустрічі можна призначити після закінчення навчального процесу — після 15:00-16:00.

Шановні батьки, просимо вас звернути увагу на те, що частина школи, призначена для вашого перебування — це хол першого поверху. Інші приміщення школи призначені для навчання, тож у них перебувають лише учні й учителі, адже навчальний процес потребує особливої дисципліни та концентрації.

Адміністрація Школи

Якщо у вас є питання щодо певного навчального предмету або до вчителя, ви можете його вирішити безпосередньо з учителем. У разі необхідності поспілкуватися з представником адміністрації ви можете звернутися до адміністратора та призначити зустріч.

  1. Директор ліцею № 8 – Сергій Коріньовський (із загальних питань навчального процесу, навчальні й методичні питання)
  2. Заступник директора з навчально-виховної роботи –
    Валентина Маланчій (з питань організації навчально-виховного процесу в ліцеї)
  3. Заступник директора у початковій школі – Лілія Бігус (з питань організації навчально-виховного процесу в початковій школі)
  4. Заступник директора з виховної роботи – Олена Малюкова (з питань організації навчально-виховного процесу в ліцеї)
  5. Заступник директора з адміністративно-господарської роботи –
    Ігор Гаврилюк (з загальних питань, санітарного стану, роботи гардеробу, технічних працівників тощо)
  6. Голова ради ліцею – Валентина Кушляк (з питань об’єднання зусиль педагогічного і учнівського колективів, батьків, громадськості щодо розвитку навчального закладу та удосконалення навчально-виховного процесу)
  7. Практичний психолог – Поліщук Олена, Кравець Ольга (з питань
    психологічного забезпечення для педагогічного процесу)

Відомості про учнів

Будь ласка, переконайтеся, що всі надані ліцею відомості про вас і вашу дитину є актуальними, узгодьте питання публічності інформації про дитину.

З міркувань безпеки ліцею потрібно надати коректні номери та електронні адреси батьків та довірених осіб для зв’язку в разі екстрених ситуацій. Якщо ці номери або адреси змінюються, будь ласка, оперативно повідомте класним керівникам для оновлення відповідних даних.

Ліцей забезпечує нерозголошення відомостей, які стосуються учнів. У разі проблем, пов’язаних із питанням позбавлення батьківських прав, відповідні юридичні документи мають бути надані до ліцею, в іншому випадку передбачається, що обидва батьків мають рівний доступ до своїх дітей. Копії всіх документів будуть зберігатися в суворій конфіденційності.

Інформація про ліцей та учнів

Усі відомості про ліцейне життя батьки можуть отримувати із офіційного сайту ліцею, від класних керівників за допомогою інформування різними соціальними комунікаціями. 

Організація харчування

9.10 – 9.30 – учні 1-4 класів

10.10 – 10.40 – учні 1-4 класів

11.20 – 11.50 – учні 1-4 класів

10.10 -10.30 – учні 5-11 класів

11.15 – 11.35 – учні 5-11 класів