Навчальний супровід та організація навчального процесу

Просимо батьків довести до відома дітей про те, що під час великих перерв (20 хвилин) учні можуть обідати, виходити на подвір’я ліцею. Під час ігор надворі учні мають поводитись обережно та у холодну пору року вдягатися відповідно до погоди. Під час несприятливих погодних умов (дощ, сніг) ми не рекомендуємо учням виходити надвір.

Зустріч та забирання дітей з ліцею

Перед початком занять, або після уроків прохання до батьків не заходити без потреби до приміщення ліцею. Забирати дитину можна лише після того, як завершилися уроки в класі. Зверніть, будь ласка, увагу: якщо ви прийдете за дитиною пізніше вказаного часу, дитина самостійно чекатиме на вас у холі. 

Забрати дітей можуть батьки або довірені особи, вказані в заявах. Учні можуть вийти з ліцею самостійно, якщо відповідна заява зареєстрована батьками відповідним чином. Задля безпеки ваших дітей заяви, висловлені усно чи телефоном, не приймаються. 

Педагоги початкової школи завжди знаходяться поруч і допомагають, якщо є така потреба. Будь-яка доросла людина, яка знаходиться на території нашого ліцею, обов’язково потрапляє в поле зору учнів, чергових. І хоча всі ми дуже різні, в оточенні дітей поведінка кожного з нас стає для них взірцем. Тож, знаходячись в будівлі ліцею, на подвір’ї чи навіть біля входу, ми маємо особливо слідкувати за собою та бути впевненими, що в цей момент показуємо гарний приклад.
Дії усіх дорослих на території ліцею мають вплив на формування особистості дітей, тому потрібно завжди пам’ятати, що в ліцеї та поруч з ним не можна курити та використовувати нецензурну лексику.