Вивчаємо історію та право після уроків

100 років битві під Крутами

29 січня – у школі проводилась низка заходів пам’яті бою під Крутами.
Учні 10-А класу провели тематичний вечір – реквієм пам’яті 100-річчя битви під Крутами.

Тиждень історії

Завершився тиждень історії у школі. В рамках цього тижня проводився конкурс кросвордів «Історія мого міста», конкурс есе «Я українець! Пишаюсь своїм народом», конкурс віршів «Моя маленька Батьківщина», конкурс листів «Попроси в дорослих миру», конкурс малюнків «Люблю тебе, моя ти рідна школо!», конкурс стіннівок «Сторінками української державності», вікторина «Історія мого рідного краю».

Завершився тиждень історичним турніром « З історії України – Руси».

Закрили тиждень історії флешмобом “Ми за мир”

Учні школи вшанували пам’ять загиблих студентів у місті Керчь. Також підтримали гасло “Ми за Мир”

Гра “Місто своїми руками”

05.12.18 серед учнів 5-х класів відбулася гра “Місто своїми руками”. Тематичний захід підготувала та проводила вчитель історії Смутко В.І. Переміг 5-В клас. Виховуємо майбутніх успішних хмельничан та громадян України.

Брейн-ринг “Я і моє місто”

Перейти на сторінку із новинами і світлинами брейн-рингу

Урок справедливості

10 жовтня для учнів 3-В та 4-Б класів представниками Хмельницького окружного адміністративного суду було проведено Урок справедливості. Захід здійснено в рамках реалізаціі грантового проекту «Підвищення обізнаності дітей з діяльністю судів» за підтримки Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя». Діти у цікавій формі дізналися, як відбуваються судові засідання, “допомогли” судді-черепасі прийняти правильне рішення стосовно суперечки звірів, дискутували на тему “Що таке справедливість?”.

Знайомимося з професією судді

9 жовтня учні 3-В класу відвідали Хмельницький окружний адміністративний суд, де познайомилися з роботою судді, побували у залі судових засідань, кімнаті для відеоконференцій, дізналися, які атрибути має суддя під час судового засідання та як відбувається прийняття рішень. 

Любіть Україну

І знову свято у початковій школі. Учні 4-Б класу провели гарне свято. Розумні, красиві, нарядні школярі говорили про свою любов до України.