Позаурочна зайнятість учнів

Гуртки

Оптимальна структура навчального дня передбачає, що після завершення уроків учні мають час на відпочинок, а також на гурткову діяльність.
Під час гуртків, відповідно до педагогічних рекомендацій, важливо забезпечити розважальний формат, зміну виду діяльності після навчального дня. Будь ласка, під час вибору гуртків, факультативів для вашої дитини враховуйте це, а також попередні досягнення дитини і рекомендації вчителів. Напрями гурткової діяльності сформовані відповідно до коментарів батьків, статистики відвідувань та оптимального навантаження для дітей.
Запис на гуртки відбувається на початку навчального року. Протягом перших двох тижнів вересня діти можуть змінити свій вибір та скласти власний розклад. Групи для занять деяких гуртків та спортивних секцій різнорівневі.
Заняття відбуваються з 16:00 до 18:00.
Періодичність кожного гуртка становить 1-2 години на тиждень. Залежно від особливостей гуртків можлива періодичність 1 раз на тиждень.

В школі працюють гуртки за інтересами та факультативи

  1. Гурток «Бойова сотня»
  2. Гурток «Лідер»
  3. Гурток «Основи інформатики»
  4. Гурток «Вирішення конфліктів мирним шляхом»
  5. Євроклуб «Євроклуб»
  6. Гурток “Джура”
  7. Екологічний гурток «Еколог»
  8. Гурток «Арт-майстерня»
  9. Гурток «Футбол»
  10. Гурток «Волейбол»
  11. Вокальний гурт «Калинонька»
  12. Гурток «Влучний стрілець”
  13. Гурток «Мистецтво живого слова»

Графік роботи гуртків

Екскурсії

Для навчального процесу ми використовуємо не тільки класноурочну систему. Це також інтерактивне навчання, екскурсії. Протягом року учні відвідують музеї, театри, виставки та екскурсії у межах навчального плану.

Організацією поїздок займається класний керівник та заступник директора з навчально-виховної роботи.

Якщо ви маєте бажання долучитися до організації екскурсій або бажаєте запропонувати ідею для екскурсії, ви можете звернутися до класного керівника вашої дитини.

У такому випадку класний керівник та адміністрація школи допоможе з організацією. Самостійний збір коштів та організація поїздок заборонена.