Monthly Archive 30.03.2020

Був – суботник, стала – клумба

На згадку про вірних людей, дружбу та любов до рідної школи. Почався карантин. Та садили куші, квіти, прикрасили клумбу.

Честь і хвала учасникам суботника!

Маєш ознаки ОРВІ, грипу, коронавірусу?

Запамятайте ці номери телефонфі та передайте іншим.

Короновірус. Профілактика

Розповідай іншим. Бережи себе, своїх рідних. Збережемо Україну!

Новий проект учнів профільного класу

Учні 11-А класу завершують проект “Природні зони світу”. Вивчаючи мову розмітки гіпертексту (html), учні створювали багатосторінкові сайти:

  • Природні зони арктичних та антарктичних пустель, тундри (робота Бондар А.),
  • Природні зони лісотундри та тайги (робота Суховецького Д.),
  • Природні зони мішаних та широколистих лісів (робота Гуменюка А.),
  • Природні зони лісостепів, прерій та степів (робота Молдавана В.),
  • Природні зони перемінно вологих (у тому числі мусонних) лісів (робота Кудіна О.),
  • Природні зони саван та рідколісся (робота Лесько А.),
  • Природні зони твердолистих вічнозелених лісів та чагарників (середземноморська) (робота Мельника В.), 
  • Природні зони вологих екваторіальних лісів (робота Чернявської І.)

Даний проект дав можливість учням закріпити навчальних матеріал з веб-техногогій та географії. Проект виконувався на замовлення вчителя географії Цепко О.О. для подальшого використання на уроках географії.

Організація інклюзивного навчання

В СЗОШ № 8 зібрана велика та професійна команда фахівці з питань організації інклюзивного навчання та проведення корекційно-розвиткової роботи з дітьми з особливими освітніми потребами.

До школи часто збираються гості для навчання форм та методів роботи  з цього питання: це педагоги міста, області, різних областей України, іноземні фахівці.

Ось і у лютому цього року проводився семінар «Асистент вихователя як учасник команди супроводу дитини з ООП: головні аспекти». Тренінг «Основи шкільного інклюзивного навчання» проводила вчитель інклюзивного класу СЗОШ № 8 Ірина Бігус.

“За життя без сміття”

Виховна година з екологічного виховання на тему: “За життя без сміття”. Захід був проведений у 4-Б класі під керівництвом класовода: Трофімчук Марини Дмитрівни.
Мета заняття: сформувати уявлення про тверді побутові відходи, проблеми їх утилізації, вплив сміття на здоров’я планети і людини, вторинну переробку сміття; поглибити й розширити знання учнів про шляхи розв’язання проблеми побутових відходів; розвивати навички здорового способу життя, виховувати у дітей дбайливо ставлення до довкілля, свого здоров’я та планети.

День Святого Валентина у 4-Б класі

Виховний захід у 4-Б класі. Класовод: Трофімчук М.Д.
День Святого Валентина – щорічне свято, яке припадає на 14 лютого.

У нашому класі у цей день склалася традиція святкувати “День дружби”.? Завжди проводимо виховний захід у цей день. Діти полюбляють дарувати одне одному вітальні листівки, визначаючи переможців серед хлопчиків та дівчаток “Симпатія класу 2020” та розважатися!

Дерево не може жити без коріння, а людина – без сім’ї

Година спілкування у 4-Б класі ” Дерево не може жити без коріння, а людина – без сім’ї”.              Класовод: Трофімчук Марина Дмитрівна.

Мета заходу: Розкрити знання дітей про найрідніших людей: батька і матір. Вчити учнів шанувати й поважати своїх батьків; формувати в них почуття обов’язку перед батьками; довести, що батьки і діти – одне ціле. Виховувати в учнів почуття любові, поваги до своїх рідних, бажання спілкуватися з ними, приносити їм радість.