День Українських героїв

День Українських героїв

23.05.2023 Коментарі Вимкнено до День Українських героїв By admin

У 4-Б класі пройшла виховна година до Дня героїв.
Діти дізналися, що саме 23 травня Україна вшановує пам’ять усіх героїв, які боролися за суверенітет і незалежність нашої країни та зараз виборюють нашу свободу, територіальну цілісність та право жити у вільній незалежній державі.

3-В клас вшановує пам’ять всіх героїв, які відстоювали її суверенітет і незалежність і просто зараз ведуть боротьбу проти російської армії за нашу свободу. Це горде і одночасно сумне свято – багато українських героїв розплатилися життям заради своєї країни.

 

23 травня 2-А клас вшанував Героїв України.
День Героїв — щорічне свято в Україні на честь українських вояків — борців за волю України.
День Героїв — це день пам’яті всіх українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України, це свято величі духу українських вояків — борців за волю України та є символом незборимості української нації.

 

У День Героїв дякуємо за неоціненний внесок у наближення нашої Перемоги! Пишаємося Героями! У дітей не повинно бути нещасливого дитинства. Турбота про них, захист їхніх прав є одним з найголовніших обов’язків. Щодня зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього, зробити все, аби захистити наших дітей. Слава Україні! Героям слава!

 

Comments are closed