Monthly Archive 25.10.2023

МО класних керівників.”Ментальне здоров’я.Профілактика подолання стресу”.

25 жовтня відбулося методоб’єднання класних керівників на тему:”Ментальне здоров’я.Профілактика подолання стресу”.
На заході класні керівники мали змогу познайомитись з методиками подолання стресу, попрактикувались у техніках зниження рівня тривожності та переглянули цікаві лайфхаки по визначенню стресу в учнів.

Допомагаємо армії.

За результатами Донатів для ВСУ ми зібрали 47.208 тис. З них ми заплатили за ремонт машини для нашого учня Дризі О. – 11000; 3200 грн – купили 1 дрон-камікадзе та зарядну станцію. Дрон та зарядна станція будуть направлені у Хмельницьку 46 десантно-штурмову бригаду! Велика подяка всім, хто долучився до Донатів. Просимо Вас інформувати учнів та їх батьків. Україна понад усе!

Подяка від військових.

Учень 7 – А класу зробив власноруч  талісмани для військових та передав їх на фронт.У відповідь, герої вислали у подарунок прапор України.

Переглянути відео

Квест до Дня Козацтва

04.10.23 проводився квест до дня Козацтва, між 6 класами. У невеликому розриві між класами переміг 6-Б!

 

5 жовтня змагалися 5 класи.Перемогу отримали учні 5 – Б класу

 

Проєкт “Літературне Поділля”

У рамках проєкту “Літературне Поділля” учні 8 – Б класу відвідали Хмельницький обласний літературний музей.

Цей культурний заклад є одним з найкращих в Україні, бо в ньому зібрані надзвичайно цінні матеріали: книги, журнали, газети, рукописи, листи, фотографії багатьох митців слова.

Учні мали змогу побачити факсимільне видання Пересопницького Євангелія, яке почало створюватись у нашому краї.

Восьмикласники дізнались багато цікавих фактів про життя і творчість Тараса Шевченка, Лесі Українки, Володимира Сосюри, які відвідували подільський край.

Окремі стенди присвячені письменникам-землякам, про яких учні дізналися уперше. Цікавою була розповідь про К. Гордієнка, В. Маняка, М. Годованця, В. Свідзінського, М. Федунця, І. Іова, М. Мачківського та інших талановитих подолян.

Особливо зворушливо сприймалось повідомлення про тих подільських авторів, які наразі захищають незалежність України. Учні, затамувавши подих, слухали розповідь про М. Цимбалюка, Р. Балему, Л. Ільків.

 

День Захисників і захисниць.

До Дня захисників і захисниць України учні 8-б класу відвідали Алею Героїв на Проскурівській.
Почули розповіді про Героїв, які навчались в нашій школі.