“Душа розкривається в слові”: зустріч з Ольгою Сидоренко

“Душа розкривається в слові”: зустріч з Ольгою Сидоренко

   Літературний марафон «Слово єднає — перемогу наближає» 19 вересня завітав до ліцею №8. Працівниці бібліотеки-філії №4 організували для семикласників зустріч із сучасною українською письменницею, ілюстраторкою та акторкою-любителькою Ольгою Сидоренко.

   Гостя із задоволенням розповіла про свій літературний досвід, адже свої перші кроки у даній царині зробила в 35 років. Розпочала писати оповідання, які згодом відправляла на літературні конкурси. Її книги, написані у жанрах наукової фантастики, горору та фентезі, мають популярність серед сучасної молоді. 

     Разом з Оленою Леус, як однією зі співзасновниць літературної спільноти «Ловці снів», що займається підтримкою письменників-початківців, літераторка розповідала про діяльність організації, з якими форматами їхня спільнота працює. Школярі із захопленням слухали спікерів та ділилася власним досвідом у написанні творів.”

 

 Творча невимушена атмосфера, позитивні емоції та нестандартний підхід до організації зустрічі налаштовували на відкриту комунікацію.

      Наприкінці зустрічі діти із захопленням ділилися своїми враженнями. Денис Дияк прокоментував: «Я завжди захоплювався горор та фентезі, як і будь-який мій ровесник. Спробував писати сам, але, як і кожен аматор, переживав, чи справді це — “моє”, як написане зробити кращим. Завдяки пані Ользі тепер я розумію, що маю робити для вдосконалення власної письменницької техніки».

 

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *