Квест” Юні захисники Вітчизни”.

Квест” Юні захисники Вітчизни”.

 1 жовтня – знане у народі свято, як Покрова Пресвятої Богородиці, а також День захисників та захисниць Вітчизни. Бібліотека-філія № 4 підготувала патріотичний квест «Юні захисники Вітчизни» для учнів 6-А класу ліцею № 8, які завітали до неї.

Багато креативних та цікавих завдань чекало на юних патріотів! Це і складання сенкану – вільного вірша без рими, що складається з 5 рядків. Юні таланти мусили проявити тут всю свою майстерність та креатив! А ще дітлахи спробували себе у якості дешифрувальників і розгадували секретне послання. Учням дуже сподобалось розгадування анаграм, вікторина «Пошук слів» і складання пазлів.

 Дітлахи були активними та дуже захоплені. У вирішенні завдань вони проявили усю свою кмітливість, розум та спритність. Відчувалась справжня атмосфера єднання.

    Наприкінці зустрічі учні переглянули відео «Най-най-най-цікавіші факти про Україну», де дізнались багато нового про рідну землю.

    Своїми враженнями ділилась учениця 6-А класу Сидорук Лілія: «В наш час повинні проводитись дані заходи, бо завдяки ним ми дізнаємось більше про власну країну. Дуже сподобались завдання в ігровій формі, а командний дух об’єднує нас». Ще одна учениця класу Ілона сказала: «Мій батько захищає країну у лавах ЗСУ. Тим більше мені було приємно написати побажання нашим воїнам, які будуть розміщені на лепбуку у бібліотеці».

 

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *