Оголошення

До уваги батьків

майбутніх першокласників!

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ

«ЛІЦЕЙ № 8 ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ»

оголошує набір дітей з 01.05.2024 по 31.05.2024 року до 1-го класу на 2024-2025 н.р.

Наша школа радості – це колектив педагогів, батьків та учнів, які разом виконують єдину справу, прикладають максимум зусиль, щоб школа стала острівцем людяності і гуманізму,творчості і постійного пошуку.

   «Нехай учитель поспішає до дітей, радіє кожній зустрічі з ними, тоді й діти поспішатимуть у школу і щиро радітимуть кожній зустрічі зі своїм учителем.» Ш.Амонашвілі

 

Школа функціонує у режимі повного дня:

– навчальні заняття;

– група подовженого дня;

– дворазове харчування;

– заняття за інтересами, гурткова робота;

– спортивні секції;

– бібліотека.

У школі обладнано класні кімнати,відповідно до вимог НУШ. ресурсну кімнату, кімнату ЛФК.

З дітьми працюють корекційні педагоги, логопеди, психолог, соціальний педагог

Для зарахування до нашого закладу необхідно:

 

  1. Зареєструватися і подати заяву для зарахування дитини до 1-го класу на порталі«Електронна реєстрація в заклади загальної середньої освіти»(https://school.isuo.org).

Для цього необхідно зареєструватись на сайті, обрати заклад загальної середньої освіти, створити заявку та підтвердити її документами у закладі. 

ЗЗСО мають доступ до перегляду та обробки заяв, налаштування реквізитів та відображення закладу на мапі, редагування спроможності закладу і території обслуговування. 

Детальніші інструкції по роботі батьків і шкіл доступні у розділі ПІДТРИМКА.

Інструкція для батьків. Електронна реєстрація в заклади загальної середньої освіти

 

  1. Для підтвердження заяви необхідно обов’язково звернутися до закладу освіти з оригіналами документів:

Правила прийому до 1 класу

  1. До 1-го класу закладу загальної середньої освіти зараховуються діти, як правило, з шести років. Діти, яким на початок навчального року виповнилося сім років, повинні розпочинати здобуття початкової освіти цього ж навчального року.
  2. Прийом дітей до 1 класу закладу загальної середньої освіти здійснюється на безконкурсній основі.
  3. Право на першочергове зарахування до початкової школи мають діти, які проживають на території обслуговування школи.
  4. У другу чергу зараховуються діти, які є рідними (усиновленими) братами та/або сестрами дітей, які здобувають освіту у цьому закладі, чи дітьми працівників цього закладу освіти

Для зарахування дитини до 1-го класу

батьками або особами, які їх замінюють, подаються:

  1. Заява одного з батьків дитини(з пред’явленням документа, що посвідчує особу заявника).
  2. Копія свідоцтва про народження дитини або документа, що посвідчує особу здобувача освіти (під час подання копії пред’являється оригінал відповідного документа).
  3. Оригінал або копія медичної довідки за формою первинної облікової документації № 086-1/о «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов’язкового медичного профілактичного огляду», затвердженою наказом Міністерства охорони здоров’я України від 16 серпня 2010 року № 682, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 10 вересня 2010 року за № 794/18089.
  4. Оригінал або завірена копія довідки про щеплення № 063/о

Інших документів для зарахування дитини до 1 класу не передбачено. Батьки несуть відповідальність за стан здоров’я дитини, її фізичний розвиток. Питання про відвідування навчального закладу дітьми, батьки яких відмовляються від щеплень, вирішується лікарсько-консультативною комісією (наказ Міністерства охорони здоров’я України від 29.11.2002 № 434 та затвердженого цим наказом примірного “Положення про підготовку дітей на педіатричній дільниці до відвідування дошкільного та шкільного загальноосвітнього навчального закладу”).

В законі України «Про Освіту» (стаття 13) є така норма: «Кожна особа має право здобувати початкову та базову середню освіту в закладі освіти (його філії), що найбільш доступний та наближений до місця проживання особи. Право особи здобувати початкову та базову середню освіту у державному або комунальному закладі освіти (його філії), за яким закріплена територія обслуговування, на якій проживає ця особа, гарантується, що не обмежує право особи обрати інший заклад освіти».

  1. Документ що засвідчує місце проживання дитини на території обслуговування закладу.
  2. Заява встановленого зразка згоди на обробку персональних даних.

Усі дані захищені. Дані усіх дітей можуть переглядати лише адміністратори школи та регіональний адміністратор. Інші батьки або сторонні особи доступу до перегляду даних вашої дитини не мають.

 

 

Шановні колеги! Матеріали, які були презентовані на навчанні проєкту «Розумне Довкілля. Хмельницький», доступні за посиланням:
https://bit.ly/prez_vidhody. Крім того, був проведений запис (https://youtu.be/EsiVYfvI1Ac) одного з онлайн навчань, аби педагоги, які були відсутні, мали змогу отримати інформацію про управління відходами. Для того, аби оцінити якість та практичний вплив навчання, прошу заповнити форму оцінки навчання. Форма доступна за посиланням:
https://bit.ly/ask_vidhody. Прохання заповнити форму оцінки до 25 березня 2024 року

 

Шановні колеги!
До тижня поінформованості про людей з інвалідністю ,запрошуємо Вас переглянути фільм «Темпл Ґрандін».
Про Темпл Грандін знято однойменний біографічний фільм. У 2010 році вона увійшла у Time 100 — список 100 найвпливовіших людей у ​​світі в категорії «Герої».
Мері Темпл Ґрандін (англ. Mary Temple Grandin; нар. 29 серпня 1947) — американський доктор тваринництва і професор в Університеті Колорадо, авторка бестселерів, активістка захисту прав аутистів, і консультантка скотарської промисловості щодо поведінки худоби. Вона також створила «обіймальну коробку» — пристрій для заспокоєння дітей-аутистів.
Сюжет фільму :
Темпл Грандін (Дейнс) — замкнена дитина, схильна до істерик, якій діагностували аутизм. Медична думка в той час полягала в тому, що аутизм є формою шизофренії, яка виникає внаслідок недостатньої уваги з боку матері. Попри рекомендації розмістити її в спеціальному закладі, мати Грандін (Ормонд) наймає лікарів і працює, щоб допомогти доньці адаптуватися до соціуму.
Дата перегляду :30.11.2023
Час перегляду :14:30
Місце перегляду :актова зала

Темпл Ґрандін

ОГОЛОШЕННЯ

18 квітня 2023 року о 17год у приміщенні школи ІІ-ІІІ ступеня № 8 за адресою вул.Гальчевського, 34 відбудеться зустріч адміністрації закладу та батьків майбутніх першокласників.

До уваги трудового колективу школи та батьківської громади!

14 червня 2022 року о 11 годині відбудеться звіт директора школи за 2021 -2022 навчальний рік в онлайн форматі.

До уваги батьківської громади та колективу школи!

30 червня 2021 року відбувся річний звіт директора школи. 

Переглянути матеріали звіту: https://drive.google.com/file/d/13Wxpcx99k-rM-Y_9XTts-UrlOpJvg0pf/view?usp=sharing 

До уваги трудового колективу школи та батьківської громади!

22 червня 2021 року о 13 годині в актовій залі відбудеться представлення кандидата на посаду директора спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 8 м. Хмельницького.

 

Увага!

Оголошується конкурс на посаду директора спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 8 м. Хмельницького.

Адреса закладу освіти: вул. Я. Гальчевського, 34,  м. Хмельницький, Хмельницька область 29026, тел./факс (0382) 64-42-70, е-mail   szsh_8@ukr.net.

Прийом документів від претендентів на участь у конкурсі на посаду директора здійснюється з 17.05.2021 року по 15.06.2021 року  в Департаменті освіти та науки Хмельницької міської ради за адресою: м. Хмельницький, вул. Грушевського, 53, кабінет № 28.

Контакти для отримання додаткової інформації: тел. 65-77-51,  79-47-26,   е-mail: konkyrs.khmdirector@gmail.com

 

Оголошення. Звіт директора школи

До уваги педагогічного колективу та батьків СЗОШ І-ІІІ ступенів № 8 м.Хмельницького! 30 червня о 16 годині відбудеться річний звіт директора школи Коріньовського С.П. (в онлайн форматі). Посилання на зустріч буде надано 29.06.2021 року.

                                                                                                              28.05.2021

 

Оголошення. Вакансії

СЗОШ І-ІІІ ступенів № 8 м. Хмельницького оголошує про наявність вакансій:

  1. Робітник з комплексного обслуговування й ремонту будівель
  2. Вчитель німецької мови (навантаження – 14 годин на тиждень)

04.05.2020

 

Оголошення. Звіт директора школи

До уваги педагогічного колективу та батьків СЗОШ І-ІІІ ступенів № 8. 12 червня о 16 годині в приміщенні актової зали школи відбувся річний звіт директора школи Коріньовського С.П. (он-лайн)

 

Довідки про придбання школою матеріалів

Довідка про придбання матеріалів, обладнання та інвентаря по сумах за дорученнями (листопад 2019)

Довідка про придбання матеріалів, обладнання та інвентаря по загальному фонду  (лютий 2020 року)

Довідка про придбання матеріалів, обладнання та інвентаря по сумах за дорученнями (березень 2020)

Електронні підручники

Електронні підручники

 

Результати вибору електронних версій оригінал-макетів підручників для 2 класу, поданих на конкурсний відбір проектів підручників для 2 класу закладів загальної середньої освіти станом на 15.03.2019 р.

(переглянути документ)

Про захист дітей від усіх форм насильства, протидія та профілактика насилля у родинні (переглянути наказ)

Про затвердження Розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є СЗОШ № 8 та Порядку відшкодування цих витрат (переглянути наказ)

Про внесення змін до наказу від 20.02.2020 №20-аг “Про затвердження Розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є СЗОШ № 8 та Порядку відшкодування цих витрат” (переглянути наказ)

Графік особистого прийому громадян керівництвом хмельницької міської ради та виконавчого комітету

  1. Запис громадян на особистий прийом керівництвом міської ради та виконавчого комітету – щоденно (крім вихідних) від 9:00 до 16:00 год. (вул. Гагаріна, 18, каб. №1).
  2. Особисті прийоми громадян за участю керівників міста відбуваються у приміщенні відділу роботи із зверненнями громадян за адресою: вул. Гагаріна, 18, каб. № 4.
  3. Прийом письмових звернень – щоденно (крім вихідних) від 9:00 до 16:00 год. (вул. Гагаріна, 18, каб. №2, № 3).
  4. Виїзні прийоми громадян з особистих питань керівництвом міської ради та виконавчого комітету проводиться за окремим графіком.
  5. Прямі телефонні лінії «Міська влада відповідає» проводяться за окремим графіком.
Звернення можна подати:
  1. На телефон довіри міського голови (щоденно) – (0382) 65-83-67;
  2. До відділу управління міським господарством – (0382) 76-41-40,15-80, (067)5551580 (цілодобово);
  3. У скриньку для звернень міського голови – щоденно (вул. Гагаріна, 3 18 та у  мікрорайонах міста);
  4. На телефон – автовідповідач відділу – (0382)79-55-44;
  5. На електронну адресу відділу – zvernennya@khm.gov.ua;
  6. Через електронні сервіси на офіційному сайті Хмельницької міської ради
– «Електронні звернення» (https://khm.gov.ua/uk/content/elektronni- zvernennya);
– «Єдина система місцевих петицій» (http://e-dem.in.ua/khmelnytsky);
– «Подати інформаційний запит онлайн» (https://khm.gov.ua/uk/content/zapyt-na-otrymannya-publichnoyi-informaciyi);
– «Відкрите місто» ( https://openciti.in.ua./issuelist#rUA68101);
Додаткову інформацію можна отримати за телефонами: 70-37-82, 76-25-33.