Спортивна гордість школи

Спортивна гордість школи

У середу, 2-ого грудня, із дотриманням усіх санітарно-епідеміологічних норм відбулася урочиста церемонія нагородження кращих з кращих за підсумками Шкільної футзальної ліги Хмельницького під патронатом президента СК “СОКІЛ”, Івана Гончара, сезону 2020 років.

Нажаль, через пандемію COVID-19 вирішальні ігри фінальної частини у кожній з віковій підгруп так і не були зіграні. З огляду на це, організатори прийняли справедливе рішення – обидвом командам, які дісталися до фіналу плей-офф у кожній віковій категорії присвоїти почесне звання чемпіона та нагородити золотими медалями, а обидва колективи, на яких очікувала боротьба у матчі за 3-є місце – нагородити комплектами медалей бронзової проби. Також почесними відзнаками були нагороджені й команди, які в кожній віковій категорії дісталися до фіналу Малого Кубку.

У святковій атмосфері юні переможці та призери змагань, а також кращі в індивідуальних номінаціях отримали кубки, медалі, дипломи та цінні подарунки з рук керівництва Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області.

Гордістю школи є наш вчителі фізичного виховання Данило Олександрович Терлецький та Мочалюк Руслан Васильович з їх натхненною роботою із дітками, гордістю школи є і їх вихованці: шкільна футбольна команда.

Вікова категорія U-15 (юнаки 2005/2006 р.н.)

Командні:

1-е місце – СЗОШ №8 та НВК №2

3-є місце – СЗОШ №21 та НВК №4

Малий Кубок – СЗОШ №22 та СЗОШ №12

Індивідуальні:

Кращий гравець в складі СЗОШ №8 – Кирило Сторожук

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *