Тиждень вдячності ЗСУ.

Тиждень вдячності ЗСУ.

Ось і закінчився у нас КОЛЬОРОВИЙ ТИЖДЕНЬ, тиждень ВДЯЧНОСТІ ЗСУ.Кожний день був присвячений певному кольору та мав свою тематику. Відповідний колір був присутнім у одязі, в елементах декору, у дитячих роботах. Все це символізувало різні аспекти життя в умовах війни.
У 3-Б класі він пройшов ось так.

 

Учні 3-Б класу в перший день КОЛЬОРОВОГО ТИЖНЯ, який присвячений ВДЯЧНОСТІ ЗСУ, розфарбували Вишиванку-оберіг.Вони прикріпили її до маленького гостинця для воїна-захисника.Ці гостинці будуть передані захисникам 21 бригади, які зараз на Донецькому і Запорізькому напрямках. У другий день, жовтий день КОЛЬОРОВОГО ТИЖНЯ, учні 3-Б класу презентували ,,ДОЛОНЬКИ” з власними роздумами,, Чому важливий мир на всій землі…”

Четвертий день, синій день тижня ВДЯЧНОСТІ ЗСУ, символізував шану матерям героїв. Учні 3-Б класу обговорювали матерів, які виховали героїв, патріотів нашої держави, які прищепили їм любов до нашої землі.Учні створили листівки вдячності у вигляді сердечок, на яких і написали слова подяки всім матерям захисників.Низький уклін матерям за синів!!!

 

Кожного дня учням приживалися повага та заслужена вдячність, слава та визнання за величезні заслуги наших мужніх воїнів-захисників, за міцний щит який захищає нашу Батьківщину!

 

4-В клас провели тиждень Вдячності воїнам ЗСУ.
Кожен день воїни Збройних Сил України віддають своє життя, борючись за мир і безпеку нашої країни. Вони далеко від рідних, важко працюють та ризикують своїм здоров’ям та життям для того, щоб ми могли спокійно жити і працювати. Вони проміняли своє безтурботне життя на службу в армії та віддають багато сил і часу, щоб захищати нашу Україну від ворога. За це ми їм щиро вдячні.

Кольоровий тиждень вдячності ЗСУ щодня спонукав учнів 4-А класу до роздумів над подвигом, відповідальністю, патріотизмом, самовідданістю воїнів.
Свої почуття, думки діти висловлювали в листах, оберегах і теплих побажаннях для наших захисників.

Ми вдячні нашим відважним воїнам, які стали символом гідності. Кожен з них вчинив подвиг, повставши проти насилля та несправедливості, віддавши своє життя…
І нехай сьогодні, у білий день тижня, Голуби-символи Миру, долетять у кожний куточок нашої країни і принесуть ПЕРЕМОГУ!
МИ ЗА МИР !!!

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *